کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ترامپ ۲ میلیون دلار جریمه مالی شد

ترامپ ۲ میلیون دلار جریمه مالی شد دادگاهی در آمریکا ترامپ را به سوءاستفاده از کمک‌های خیریه در اهداف سیاسی و تبلیغاتی خود متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاضی دادگاهی در نیویورک ترامپ را محکوم به پرداخت ۲ میلیون دلار جریمه مالی کرده است.

 

این حکم به دلیل استفاده نادرست کمک‌های خیریه بنیاد ترامپ در رقابت‌های انتخاباتی و اهداف سیاسی دونالد ترامپ صادر شده است.

 

ترامپ سوءاستفاده از کمک‌های مالی بنیاد خیریه خود را پذیرفته و قبول کرده که بعد از این نظارت‌ها و محدودیت‌های بیشتری بر فعالیت‌های خیریه بنیاد او صورت گیرد.

 

دادستان نیویورک سال ۲۰۱۸ دادخواست سوء استفاده ترامپ از بنیاد خیریه خود را مطرح کرده بود و دادستانی در ابتدا خواستار بازگشت بیش از ۵ میلیون دلار و پرداخت جریمه ۲ میلیون دلاری از سوی ترامپ شده بود، اما دادگاه در حکم نهایی خود فقط با پرداخت جریمه ۲ میلیون دلاری موافقت کرده است.

 

براساس اتهام مطرح شده از سوی دادگاه نیویورک، ترامپ و فرزندانش در سال ۲۰۱۶ با سوء استفاده از بنیاد ترامپ، اعتبارات این خیریه را در کارزار انتخاباتی خود مورد استفاده قرار داده بودند.

 

با توجه به این که بنیادهای خیریه در آمریکا از پرداخت مالیات معاف هستند، گفته شده برخی فعالیت‌های ترامپ در پوشش بنیاد خیریه خود انجام شده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار